CD-Color Benelux

CD-Color Belgium NV/SA en CD-Color Nederland BV staan in voor de verdeling van kwaliteitsverven en lakken en het aanbieden van service aan groothandels in de Benelux. Onze merken Lucite®, CWS WERTLACK en Delta® zijn bekend bij de professionele schilder voor onze Duitse kwaliteit.

Als trotse dochteronderneming van de Dörken groep behoren wij tot een familiale onderneming die al 125 jaar Duitse topkwaliteit levert.

Ons ervaren team van vertegenwoordigers beschikt over heel wat expertise, zowel op commercieel als technisch vlak. Wij bieden een uitstekende ondersteuning voor adviezen en commerciële acties. Er is geen enkele uitdaging te groot voor ‘onze mannen’. Met een vertegenwoordiger in elk gebied in de Benelux kunnen we een uitstekende klantenservice aanbieden.  Wij staan voor een persoonlijke en gerichte aanpak waarbij de klant altijd op de eerste plaats komt. 

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en onze acties? Volg ons dan zeker op Facebook: www.facebook.com/cdcolorBNL 

CD-Color Belgium N.V.
I.Z. Centrum-Zuid 2067 F
B-3530 Houthalen
Tel./Tél. 0032 11 822 823
cdcbenelux@cd-color.de

CD-Color Nederland B.V., Eindhoven
Postbus 1214, 5602 BE Eindhoven
Tel. 040 26 24 569
cdcbenelux@cd-color.de

Bestuurders/Directeurs: Stefan Lenskens - Bernd von Pachelbel

Deze website gebruikt cookies. Als u deze website gebruikt zonder uw instellingen aan te passen, accepteert u het gebruikt van cookies. Meer informatie:  Gegevensbescherming