Topkwaliteit, daar gaan we voor.

De "Made in Germany" Premium kwaliteit zorgt voor een langdurige bescherming van de verschillende oppervlakken in en rond het huis, een zaligheid voor de vakman. Op ons kan je rekenen!

Klanttevredenheid als maatstaf.

Het spreekt voor zich dat een premiumfabrikant innovatieve en kwalitatieve producten ontwikkelt en produceert, maar wat is die kwaliteit precies en wat kan de klant van ons verwachten? 

Om hierop een éénduidig antwoord op te kunnen geven, heeft CD-Color - als eerste verf- en lakfabrikant in Duitsland - sinds 2001 een geïntegreerd kwaliteits - en milieumanagementsysteem ontworpen volgens DIN EN ISO 9001, DIN EN ISO 14001 en het Europees Milieumanagement - en Audit Schema (EMAS).

Constante kwaliteit verzekeren is onze plicht. De voordelen voor onze klanten en partners zijn meteen merkbaar.  De DIN EN ISO 9000 normen bijvoorbeeld leggen expliciet de nadruk op maatregelen en doelen om de klanttevredenheid te garanderen.  Door deze normen vergroot het vertrouwen in onze producten en diensten. De vereisten van de klant en de markt zijn dus de belangrijkste parameters van ons QM-systeem en zijn eveneens het doel en uitgangspunt van elk product en elke service.

Responsible Care

Responsible Care

Met de certificatie van EMAS verbinden we ons er ook vrijwillig toe om de milieuvriendelijkheid van het bedrijf verder te blijven ontwikkelen als aanvulling op de wettelijke voorschriften en in overeenstemming met de gedefinieerde milieudoelstellingen. Om deze te bereiken worden strikte criteria nageleefd. "Responsible Care" is altijd een doel voor ons geweest.  Al onze "Made in Germany" producten bewijzen dit. Het is onze doelstelling om ons assortiment te laten voldoen aan de duurzaamheids- en gezondheidscriteria en deze te ontwikkelen aangepast aan de eisen van schilders en groothandels.

We zijn lid van de volgende verenigingen: 

Kwaliteit & duurzaamheid: duurzaamheidsfiches

De gezondheid en het welzijn van onze klanten zijn belangrijke aandachtspunten. Aan de hand van onze duurzaamheidsfiches bieden we u een snel overzicht van de duurzaamheid van onze producten.

DIN EN ISO 9001, DIN EN ISO 14001,  Europees Milieumanagement- en Audit Schema (EMAS)
DIN EN ISO 9001, DIN EN ISO 14001, Europees Milieumanagement- en Audit Schema (EMAS)
Al onze processen zijn onderworpen aan een geïntegreerd kwaliteits - en milieumanagementsysteem.
Deze website gebruikt cookies. Als u deze website gebruikt zonder uw instellingen aan te passen, accepteert u het gebruikt van cookies. Meer informatie:  Gegevensbescherming