Innovatieve en toekomstgerichte oplossingen

Top innovatoren!

Top-Innovator 2018

Dankzij onze inventieve medewerkers schrijven wij intussen al meer dan 125 jaar "lakgeschiedenis". Telkens weer worden innovatieve ideeën omgezet in een succes op de markt. Mede hierdoor werd CD-Color als onderneming van de Dörken Group in 2018 al voor de zesde keer beloond met de "Top 100 Gütesiegel"  en behoort hierdoor bij de meest innovatieve Duitse bedrijven. 

Uitreiking van de TOP 100 Gütesiegel
Uitreiking van de TOP 100 Gütesiegel
CD-Color is in 2018 reeds voor de zesde keer beloond met de „TOP 100“ Gütesiegel.

De klant centraal

"De wensen van de klant herkennen en hun een pasklare oplossing bieden, dat is innovatie voor ons", aldus Thorsten Koch, hoofd van de DÖRKENGROUP. 

Een strategische werking met focus op de behoeften van de klant staan bij ons centraal en maken ons zo succesvol. Zo ontwikkelde CD-Color bijvoorbeeld een universele lage druk spuitverf die kan gebruikt worden voor alle spuitapparatuur beschikbaar op de markt.

LUCITE® HVLP 2in1 kan gebruikt worden als éénpotsysteem zonder extra grondlaag en kan dankzij de verwerking met weinig nevelvorming meteen zonder veel afplakwerk op de werf gebruikt worden.

Dit is slechts één voorbeeld van de nieuwe producten en de vele mijlpalen in onze bedrijfsgeschiedenis waarmee we dit succesverhaal willen verderzetten.

Mijlpaal

LUCITE® House-Paint is de toonaangevende multifunctionele verf voor gevels en bouwstructuren buiten. De extreem rendabele gevelverf op basis van acrylaat beschermt de structuren dankzij de innovatieve LUCITE® Hybridschutz met drievoudige werking:

  • geen stof- en roetophopingen
  • geen groenverkleuring door vocht
  • A1-kleuren zijn uiterst kleurvast

Door de zeer evenwichtige en snelle verwerking biedt LUCITE® House-Paint tal van voordelen t.o.v. de concurrentie. 

Onze producthighlights 2010 - 2017

Deze website gebruikt cookies. Als u deze website gebruikt zonder uw instellingen aan te passen, accepteert u het gebruikt van cookies. Meer informatie:  Gegevensbescherming